Sport & Mode online

Forside >  Shipping & Returns

Shipping & Returns

Dato for levering og ordrer gamesbooksfilms.com kan ikke garantere at behandle op til to arbejdsdage før forsendelse afhængigt af leveringsservice og supportperiode. Forsendelsesgebyr for hver adresse.

Køretøjsoplysninger

Ordrer sendes via UPS, medmindre det ønskes af leveringsstedet, USPS.

Faktura- og kreditkortoplysninger

For at sikre rettidig levering, bedes du præcis som den er angivet på dit kreditkort faktureringsadresse og telefonnummer. Gå galt med din udtalelse Korrekt adresse og telefonnummer, når du indlæser, kan medføre, at filen forsinkes i din ordre. gamesbooksfilms.com er ikke ansvarlig for forsinkelser i forbindelse med fejlagtige oplysninger.

Dit kreditkort vil kun blive opkrævet for din bestilling skibe. Ordren har brug for 5-10 arbejdsdage efter midlertidig godkendelse af dit kort.

Afbestillings- og ændringspolitik

Vores mål er at få din ordre så hurtigt som muligt. På grund af dette kan ordren ikke annulleres eller ændres, når de er placeret. Hvis du har spørgsmål, spørg om regressioner, bedes du kontakte os på

Returner

I gamesbooksfilms.com kan købte varer inden for 60 dage fra købsdato til tilbagebetalingstidspunktet, hvis de sendes tilbage til følgende betingelser:

Varer skal returneres inden for 60 dage efter køb i sin oprindelige tilstand. 60 dage efter modtagelsen af ​​afkastet accepteres ikke. Oprindelig betingelse er defineret som:

Alle tags er stadig i produktet.

Materialer skal være ubrudt, uvaskede og ikke ændret.

Varerne skal være i deres originale emballage.

Retur, pakningslisten skal indeholde.

Giv grund til retur.

Tilbagebetaling vil blive udstedt i form af den oprindelige betaling kun varer og skatter. Få gaveartikler vil blive refunderet til køberen.

Back

ophavsret © 2020 www.gamesbooksfilms.com. Alle rettigheder forbeholdes.

Sport & Modet online, Dame Modetøj, Herre Modetøj, Sneakers, Vinterjakker & Løbetøj