Sport & Mode online

Forside >  Privacy Notice

Privacy Notice

Vi gamesbooksfilms.com, er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Mens shopping og gamesbooksfilms.com bruger, giver sine datterselskaber gamesbooksfilms.com, accepterer du dine personlige oplysninger til forskellige formål som beskrevet nedenfor.

Databeskyttelse

Vi kan samle et væld af oplysninger for at reagere på din ordre og holde dine detaljer på vores hjemmeside for registrerede brugere. Vi kan sende dit navn, adresse og kontaktoplysninger til tredjepart, så varen leveres (for eksempel vores kurerfirma eller tjenesteudbyder). Vi kan også dele dine oplysninger med vores franchisetagere. Din koncession er desuden enig i at bruge disse oplysninger til at sælge produkter direkte eller indirekte til dig. Men vi vil ikke leje eller sælge det uden din tilladelse, dit navn, adresse, e-mail-adresse, kreditkortoplysninger eller personlige oplysninger til tredjeparter, medmindre dette sker på grundlag af lov eller juridisk forpligtelse eller juridisk procesinformation om kunden.

Når du leverer personlige oplysninger, som du bruger til at indsamle data for at opfylde vores forpligtelse til at give dig den service, du forventer, accepterer du at give os. Dette vil omfatte leveringsstatus for levering, telefon / e-mail-underretning om behandling, overførsel af oplysninger, såsom nye tjenester eller markedsføringsplan. I tilfælde af problemer med leveringen af ​​dit projekt, bruger vi disse oplysninger til at kontakte dig. Vi kan også administrere dine oplysninger til webstedet, indsamle din betaling, så du kan derefter bruge dele af webstedet, webstedet fandt intet bedrageri eller misbrug, eller til at indsende dine hjemmesideoplysninger relateret til produktet, og hvis vi har spørgsmål. Du betaler sikkert via vores betalings gateway forretning styres via denne hjemmeside. Vi opbevarer dine personlige oplysninger så længe som nødvendigt for at udføre vores forretning eller så længe vores lovmæssige krav.

Vi kan dele ikke-personlige, ikke-individuelle statistikker eller statistiske data i aggregeret form med vores marketing partnere, annoncører eller andre formål rekruttering og reklame. Med andre ord vil vi ikke give de oplysninger, du har købt et bestemt produkt, men vi kan fortælle dem, hvor mange kunder der køber varer og tjenester. Hvis du køber i vores butik eller abonnerer på et af vores nyhedsbreve, opdaterer vi nogle gange nytilkomne specielle produkter via e-mail og på vores funktion eller program, du ønsker hjemmesiden. Vi kan også kontakte dig, hvis du indtaster en af ​​vores konkurrencer eller mere.

Tips kan hjælpe dig med at beskytte dit privatliv online

Indstil din adgangskode til alle at sende online. Lad dine faktureringsoplysninger bortset fra at lette købet. Lav længden af ​​dit kodeord med seks tegn. Opret en adgangskode, herunder en kombination af tal og bogstaver. Hvis du elsker onlinesvindel og giver dine adgangskoder, skal du straks ændre din adgangskode. Du kan indtaste "Min konto" og ændre brugeroplysninger for at gøre det. Når du er færdig, forlader gamesbooksfilms.com ikke webstedet. Den eneste måde at logge ud af webstedet var at lukke vinduet.

Back

ophavsret © 2020 www.gamesbooksfilms.com. Alle rettigheder forbeholdes.

Sport & Modet online, Dame Modetøj, Herre Modetøj, Sneakers, Vinterjakker & Løbetøj